تنگي نفس و سرفه‌هاي خشك متناوب را جدي بگيريد!

صفحه نخست | آرشيو مطالب | ارتباط با ما | پروفایل مدیر وبسایت | خانگي سازي | ذخيره صفحه | لينك آر اس اس | انجمن سایت

مشکلات پزشکی خودرا در انجمن سایت با دیگران در میان بگذارید::.

موضوعات
خواص میوه ها
روشهای نوین درمان
دایره المعارف داروهای پزشکی
داروهای خلط آور
داروهای درمان آسم
ضدسرفه‌ها
داروهای اولسر پپتیک
داروهای ضدتهوع
ضداسهال‌ها
بنزودیازپین‌ها(روان شناسی)
داروهای تثبیت کننده خلق
داروهای ضداضطراب
ضدروان‌پریشی
ضد افسردگی‌
سرکوبگر سیستم ایمنی
داروهای شل کننده عضلات اسکلتی
داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی(مسکن)
داروهای مقلد سمپاتیک
داروهای پیشگیری از بارداری
هورمونهای جنسی
داروهای ضد ویروس
داروهای ضدانگل
داروهای ضدباکتری
ضد عفونت
انواع مقالات پزشکی
ترجمه ها پزشکی
اخبار سلامت

آرشيو ماهيانه
<-ArchiveTitle->

لينک دوستان

google scholar
پزشکی کازرون88
پزشکی 88 زاهدان
پزشکی 89 آزاد مشهد
دانشجویان پزشکی ورودی 88 تبریز
پزشکی مهر 88 تبریز
بچه های IUMS
پزشکی 88 دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
دانشجویان پزشکی 87 زابل
بزرگترین وبلاگ مشاوره و فروش جزوات پارسه
کیت اگزوز
زنون قوی
چراغ لیزری دوچرخه

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پورتال دانشجویان پزشکی ایران و آدرس sciencefa.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار بازديد

» تعداد بازديدها:
» کاربر: Admin

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 32
بازدید ماه : 243
بازدید کل : 89283
تعداد مطالب : 226
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1

این صفحه را به اشتراک بگذارید


تبليغات

دستگاه سفید کننده دندان وایت لایت whiteligh پودر سفید کننده دندان وی وان موچین جادویی

پيام مديريت وبسایت :ضمن عرض خوش امدگویی به دانش پژوهان عزیز ما خوشحالیم که به استحظار برسانیم که اماده ی ثبت مقاله یا ترجمه ی مقاله به اسم خودتان در وبسایت هستیم برای این کار متن اصلی مقاله همراه با ترجمه ی خودتان را با نام و نام خانوادگیتان همچنین نام دانشگاه و ترم تحصیلی خودتان به ایمیل وبسایت ارسال نمایید با تشکر : مدیریت وبسایت .

مطالب پيشين

نقل مکان از این وبلاگ
نخستين عمل جراحي ترميم فتق ديافراگم مادرزادي در مشهد با موفقيت انجام شد
40 درصد سرطان‌ها با تشخيص به موقع درمان مي شوند
ايران به لنز کاشتني داخل قرنيه براي اصلاح قوز قرنيه دست يافت
گياه آب تره از رشد سرطان پستان جلوگيري مي کند
روبات دستيار جراح قلب در کشور ساخته مي شود
خدمات تشخيص پزشكي در ايران همپاي پيشرفته ترين كشورهاي دنياست
استفاده از مواد آرايشي از عوامل ابتلا به سرطان پوست است
تماس با دود سيگار عامل افزايش فشار خون در پسران است
چربي‌هاي برداشته شده از طريق ليپوساكشن، دوباره به بدن بازمي‌گردند
چربی ؛ دوست سرطان سینه
راز افزایش حافظه دراز مدت
خوش اخلاق ها گیلاس می خورند
ساخت دستگاه تشخیص پوسیدگی دندان توسط مخترع ایلامی
نارسایی شدید کبدی با مصرف خودسرانه دارو
پروتئین جدید، بیماران سرطانی را نجات می‌دهد
طراحی و ساخت راکتور مینیاتوری با کاربردهای پزشکی در دانشگاه امیرکبیر
بدخوابی مغز را حداکثر 7 سال پیرتر می کند
طالبي براي خون سازي و تقويت سيستم ايمني بدن مفيد است
خرما موجب كاهش سردردهاي ميگرني مي‌شو



تنگي نفس و سرفه‌هاي خشك متناوب را جدي بگيريد!

اساس نامگذاري روزهايي از سال به نام بيماريهاي شايع در دنيا از سوي سازمان جهاني بهداشت، گسترش آگاهي در پيشگيري، كنترل و مراقبت از مبتلايان است. در همين راستا، دفتر برنامه جهاني آسم، اولين سه‌شنبه ماه مه ميلادي را به عنوان «روز جهاني آسم» برگزيده تا بتواند در نيل به هدفش كه همان بهبود وضعيت مراقبت از آسم با همكاري ساير گروههاي مراقبت بهداشتي در سراسر جهان معرفي شده است گامي بردارد. گراميداشت اين روز براي نخستين بار در سال 1998 دربيش از 35 كشور دنيا صورت گرفت و طي سالهاي بعد، مشاركت ساير كشورها افزايش يافت.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، روز جهاني آسم، رويدادي است مهم در تقويم سلامت همه كشورهاي دنيا. علت اهميت اين روز نرخ بالاي شيوع آسم در جهان است. در حالي كه اين بيماري در كشورهاي صنعتي اغلب شناخته شده و زود كنترل مي‌شود اما در كشورهاي در حال توسعه به دليل تشخيص ديرهنگام، گران بودن هزينه‌هاي درمان و عوامل دخيل ديگر، با مرگ و مير ناشي از آسم روبه‌رو هستيم و اين مساله لزوم رسيدگي و توجه جدي در افزايش آگاهي و سطح سلامت و بهداشت جوامع را بيش از پيش ضروري مي‌نماياند.

بنا بر اعلام سازمان جهاني بهداشت در سال 2010 شمار مبتلايان به آسم در جهان حدود 300 ميليون نفر بوده كه بيش از 80 درصد مرگ و ميرهاي ناشي از اين بيماري در كشورهاي فقير يا با درآمد متوسط رخ مي‌دهد.

آسم، نوعي افزايش پاسخ راههاي هوايي ريه به محرك‌هاي مختلف است كه افزايش تحريك پذيري و حساسيت مجاري هوايي ريه به محرك‌هاي داخلي و خارجي سبب ايجاد التهاب در آنها مي‌شود و به صورت انقباض و تنگي گسترده مجاري هوايي بروز مي‌كند. در اين حالت بيمار به دليل تنگي شديد راههاي هوايي دچار تنگي نفس و سرفه مي‌شود.

دكتر عاطفه فخاريان، عضو مركز تحقيقات ريوي ايران آسم را به دو دسته آسم‌هاي آلرژيك و غير آلرژيك تقسيم ‌كرده و مي‌گويد: در بيماراني كه آسم آنها زمينه آلرژيك دارد، علائم بيماري‌شان به دليل برخورداري از زمينه آلرژيك درموارد خاص در هنگام مواجهه با آنها پيدا و يا تشديد مي‌شود. آسم‌هاي بدون زمينه آلرژيك نيز در اثر مصرف يك داروي خاص، ورزش يا عامل خاصي به وجود مي‌آيند. آسمي كه زمينه آلرژي ندارد ممكن است ناشي از واكنش به داروهايي مانند آسپرين و يا ناشي از عوامل شغلي، عفونت‌هاي دستگاه تنفسي و يا به دليل ورزش ايجاد شده باشد.

در تعريف بيماري‌هاي آسمي آلرژيك، دكتر محمد طواف، مديرعامل كلينيك آلرژي تهران به خبرنگار ايسنا اظهار مي‌كند: آسم يك بيماري آلرژي دستگاه تنفس است. دستگاه تنفس شامل مخاط بيني، سينوس‌ها، حلق، حنجره، پايه حنجره، برونش و ريه مي‌شود. به جز بيني، سينوس و حنجره كه در سر قرار دارند، بقيه اين اعضا در داخل بدن هستند. اما چون تمام مخاط‌هايي كه از بيني شروع مي‌شوند تا مخاط ريه، از يك جنس آفريده شده‌اند زماني كه مخاط بيني حساس باشد، احتمال اينكه يك فرد به آسم مبتلا شود هميشه وجود خواهد داشت.

آسم يك بيماري پيش رونده است و ممكن است گاهي متوقف شود. برخي افراد بر اثر تحريك عفونت‌هاي مختلفي كه دربدنشان ايجاد مي‌شود دچار بيماري آسم شوند. مي‌توان گفت آسم در حقيقت تنگي برگشت پذير راه‌هاي هوايي است كه در زمان حمله بيمار دچار تنگي مجاري تنفسي مي‌شود. بايد در نظر داشت كه آسم يك بيماري قابل سرايت نيست اما زمينه‌هاي ژنتيكي در ايجاد آن دخيل هستند و احتمال انتقال بيماري از والدين به فرزندان وجود دارد.

ارتباط ژنتيك و بيماري «آسم» از موضوعاتي است كه دكتر محمدرضا فضل اللهي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با ايسنا به آن اشاره مي‌كند و در اين باره مي‌گويد: چنانچه يكي از والدين به اين بيماري مبتلا باشند احتمال انتقال بيماري به فرزندان 50 درصد و اگر هر دو نفر آسم داشته باشند اين احتمال به 70 درصد مي‌رسد.

در اين باره دكتر طواف نيز معتقد است:‌ بيماري‌هاي آلرژيك ارثي است و بيماري ارثي پاك شدني نيست. بيماري هاي اينگونه به طور كامل درمان نمي‌شوند و در طولاني مدت احتياج به كنترل و مراقبت دارند. اين كه يك فرد آسمي از ماهيت بيماري خود باخبر باشد، عوامل حساسيت زاي بيماري‌اش را بشناسد و از مواردي كه موجب تشديد آن مي‌شود اجتناب كند، مي‌تواند گام بزرگي درجلوگيري از پيشرفت بيماري‌اش بردارد و با در دست گرفتن زمام بيماري، زندگي راحت و آرامي را پشت سر بگذارد. آسم در همه رده‌هاي سني ديده مي‌شود و در كودكان به عنوان شايع‌ترين بيماري مزمن التهابي شناخته مي‌شود.

متخصصان معتقدند كه بين سن و جنسيت با بروز آسم ارتباط مستقيمي وجود دارد كه دكتر فخاريان در اين باره مي‌گويد: پس از سن بلوغ، درصد شيوع آسم در ميان دختران و پسران معمولا برابر است ولي در بعضي شرايط جمعيت زنان مبتلا به آسم بيشتر مي‌شود كه به عواملي مانند سن نيز بستگي دارد. از جمله علائم بيماري آسم در يك حمله حاد، تنگي نفس، خس‌خس سينه و سرفه است. همچنين سرفه‌هاي خشك پشت سر هم و متناوب از نشانه‌هاي آسم مزمن است. بسياري از بيماران آسمي در شب‌ها لحظات بدتري را مي‌گذرانند و درهنگام صبح و پس از خواب شبانه، احساس سختي در نفس كشيدن و فشار روي قفسه سينه را دارند.

 آسم، دهمين عامل عمر از دست رفته در ايران

آسم به عنوان دهمين عامل عمر از دست رفته در ايران شناخته شده است و از نظر شيوع، جزو كشورهاي ميانه دنيا محسوب مي‌شود. آسم جزو بيماري‌هاي شايع و مزمن در كشور ماست.

دكتر معين رييس مركز تحقيقات ايمنولوژي، آسم و آلرژي نيز در همايشي كه سال گذشته به منظور بزرگداشت بيماري آسم برگزار شد، اعلام كرد كه با افزايش 13 درصدي شيوع آسم در كشور روبه‌رو هستيم كه اين ميزان در تهران به 35.4 رسيده است.

دكتر معين كودكان را اصلي‌ترين گروه درگير بيماريهاي آسم معرفي كرده و مي‌گويد: شيوع عوامل آسم در كودكان از 8 درصد به 12 درصد طي سال‌هاي گذشته افزايش يافته و بيماري آسم در تمام جهان به سمت گروه‌هاي جوان در حال تغيير است.

آموزش، موثرترين راه براي پيشگيري بيماري آسم است و در حال حاضر بسياري از خانواده‌ها و پزشكان عمومي ازبيماري آسم اطلاعات مناسبي ندارند. كنترل بيماري آسم عزم جدي مسوولان ذيربط و تلاش تك‌تك افراد جامعه از خود بيماران، خانواده‌ها تا پزشكان كشور را مي‌طلبد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط sciencefa group در سه شنبه 13 ارديبهشت 1390برچسب:,

و ساعت 1:25

درباره




با سلام خدمت دوستان دانش پژوه این وبسایت جدا از تمام مسایل روز دنیا تنها به مسئله ی علم پزشکی می پردازد وبر ان است تا قدمی هر چند کوچک در راه سلامت جامعه بر دارد امید است تا با یاری خدا وشما دوستان به این هدف برسیم با تشکر مدیریت وبسایت


پيوندهاي روزانه
راهنما تحصیل در خارج
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
الوقلیون

لیست تمام پیوند ها


جستجو



Powered By facebook address Copyright © 2009 by sciencefa
Design By : NIMA SAMADAEE


قالب وبلاگ

Free Template Blog

قالب بلاگفا

قالب پرشین بلاگ

قالب میهن بلاگ

قالب جوان بلاگ

قالب ایران بلاگ

قالب رویا بلاگ

قالب پرشین بلاگ

حرفه ای ترین قالب های وبلاگ

تم دیزاینر